Anne-Aymone Bourgois

Carrière coaching voor zelfstandigen en hoge profielen

SUCCESVERHALEN

 

 

SUCCESVERHALEN

 

“Anne-Aymone heeft de kwaliteit om rechtstreeks tot de kern van een issue door te stoten, zij het op vlak van communicatie, op vlak van samenwerking met collega’s of op vlak van leiderschap, organisatie op de werkvloer …

To the point te werk gaan: de kern van het probleem blootleggen en oplossingen aandienen die in lijn liggen met de noden en dit met oog voor wat in jouw eigen kracht en mogelijkheden ligt.

Een aanpak die je daarnaast ook in jouw persoonlijke leven vooruithelpt.”

 

Leadership coaching voor Catherine V.

Zaakvoerder

 

~

 

"Na mijn ontslag liep ik verloren en lag wakker van mijn professionele toekomst. Je hebt me terug motivatie en zelfzekerheid gegeven want ik was me niet echt bewust van mijn eigen talenten en waar ik heel goed in ben. Nu weet ik heel duidelijk wat ik graag doe en wat ik kan; en nu weet ik ook in welk soort job ik me goed ga voelen. Ik kan nu veel gerichter zoeken naar mijn droomjob."

 

Carrière coaching voor Alexandra D.

 

~

 

Langs deze weg wil ik je bedanken voor mijn begeleiding als coach.

 
Je hebt me doen inzien dat met mensen omgaan een vak apart is. Vooral het thema luisteren was voor mij een verademing.


Vaak dacht ik voor hen, en gaf ik ook al het antwoord, wat ik hier uit geleerd heb is dat mijn mening niet altijd de juiste is. Niet iedereen handelde zoals ik. Ik heb door u, mensen anders benaderd,  zodat ik veel sneller tot mijn doel kwam.

 

Nu sta ik op dat vlak waar ik wil, door natuurlijk en oprecht met mensen om te gaan,  geniet ik nu veel makkelijker respect van mijn collega’s en krijg ik dingen sneller gedaan.


Door uw manier van werken en uitleg naar mij toe, is het voor mij een stuk gemakkelijker geworden om als leidinggevende met medewerkers om te gaan.

 

Leadership coaching voor Vincent B.

Productiemanager

 

~

 

"Hartelijk dank Anne-Aymone,

Je hebt heel precies de pijnpunten in de structuur en organisatie blootgelegd en er snel en doeltreffend de juiste oplossing voor geboden. Vooral de exacte uitvoering op de werkvloer naderhand en het precies tonen hoe het wel moet heeft van ons bedrijf een goed geoliede machine gemaakt waar het met plezier werken is. Top!"

 

Human Resources voor A.V.

zaakvoerder

 

~

 

“Je bent echt een topbegeleider/ coach voor het helpen herkennen en richting geven aan de talenten die ik heb. Dank je wel !! Ik voel me al de hele dag op wolkjes!

 

Carrière coaching voor Véronique S.

Zelfstandige

 

~

 

"Wat een witte raaf ben jij. De ondersteuning die je biedt is onbetaalbaar. IK zie nu duidelijker waar ik naartoe moet werken want voor jou zijn er geen problemen maar enkel oplossingen. Je hebt er door de bijkomende opleiding voor gezorgd dat ik beter omga met mijn personeel en nu werken ze samen met mij om vooruit te gaan in de plaats van ter plaatse te blijven trappelen."

 

Leadership coaching voor G.B.

hotelier

 

~

 

Anne-Aymone is geweldig! Sinds ik mij door jou laat begeleiden voel ik me zelfzeker en accepteer ik mezelf volledig precies zoals ik ben.


Al wat ik dacht dat verkeerd was aan mij, zie ik nu als uitingen van mijn unieke zelf, van mijn persoonlijkheid die niet toevallig is zoals het is en in plaats van mezelf aan te passen aan anderen, voel ik voor het eerst in mijn leven hoe ik mijn leven vorm geef en kijk naar wat ik kan, waar ik in uitblink. Die positieve en waarderende kijk op mezelf en per extensie het leven zelf opent deuren. Ik voel me vrij.

Dank je wel!

 

Carrière coaching voor Sandra G.

Kunstenares