Anne-Aymone Bourgois

Carrière coaching voor zelfstandigen en hoge profielen

SUCCESVERHALEN

 • Elk bedrijf heeft er baat bij om zijn

  (vaak slapend)

  menselijk kapitaal op strategische wijze in te zetten.

  lees meer:

   


  De laatste decennia ligt de focus vooral bij het juist aanwerven van nieuwe medewerkers. Terecht, een goede rekrutering bespaart je veel tijd en energie achteraf. Veel HR bureaus zijn gespecialiseerd in het vinden van die ‘witte raaf’ voor jouw bedrijf.


  Echter, een bedrijf staat niet stil. De markt verandert, de taken evolueren, interne verschuivingen vinden plaats, verwachtingen wijzigen, onderlinge verhoudingen veranderen en ongenoegen sluipt stilletjes binnen.

   

  Onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 20% van de werknemers het gevoel heeft dat ze dagelijks hun beste kwaliteiten kunnen inzetten op het werk. Dat wil zeggen dat slechts 20% dagelijks gelukkig naar het werk komt en dusdoende optimaal presteert. Ik beweer daarmee niet dat de overige 80% niet presteert, maar presteren ze wel optimaal?


  Het is dan ook van cruciaal belang om de focus ook eens te verleggen naar uw pool van vaste werknemers. Het detecteren van hun sterke punten, hun kwaliteiten en deze strategisch opnieuw inplannen kan een enorme productiviteitsverhoging en dusdoende omzetverhoging betekenen voor uw bedrijf. Met als bonus: gelukkige werknemers en begripvolle relaties op het werk.


  “Krachtige individuele prestaties, gesteund op een sterk groepsgevoel zorgt voor een stevig fundament om de nodige objectieven te behalen.”

   

  Als HR manager help ik :

  1. De gaven en sterke kwaliteiten van uw werknemers in kaart te brengen en hun acties daarop af te stemmen.
  2. Strategische verbindingen in functie van uw objectieven te realiseren.
  3. Een nieuwe groepsdynamiek met sterke onderlinge verbindingen te ontwikkelen.

  4. De werknemers op één lijn te krijgen met het oog op het zelfde doel (allignment).

   


  Resultaat:

  Een hogere omzet, een betere werksfeer en trouwe klanten die reclame maken voor jouw bedrijf. Succes gegarandeerd!